Madinah (Filter)


Filter Effect By Hathim Najmi

Superbike!

Hello & Assalamualaikum

Dimensions
Length: 2450mm
Seat height: 695mm
Fuel capacity: 22.7l
Dry weight: 356.0kg
Powertrain
Engine: Air-cooled, High Output Twin Cam 103™ with integrated oil cooler
Displacement: 1690cc
Engine torque: 138Nm / 3500rpm
This bike will be my favourite ever and ever! Serious aku dah mula jatuh cinta dengan motor ni. Dah lama aku perati atas highway. Dengan besarnya, laju lagi. Huhh memang kena dengan citarasa aku. Harga jangan sebut! Dah tentu mahal! Saja godek godek mudah.my tengok harga motor tu. RM100K+ weh! Mahal kot!


Hm mampukah aku memilikinya? InsyaAllah suatu hari nanti dengan izinNya. Mungkin motor ni jadi punca aku kahwin lambat. Maaf ye bakal zaujah. Hang kena tunggu aku dapat motor ni dulu! Baru aku nikah dengan hang. Bersabarlah ye hahahaha


Blog bersalin kulit

"Eh, lama gila budak ni tak update blog?"
"Pergi mana dia ni?"

"Dah malas nak update bloglah tu"
"Mesti takda idea nak tulis kat blog"


Ehem.. Assalamualaikum korang! Mesti yang tanya kenapa aku dah lama sangat tak update blog. Sebab malas dan takda idea nak tulis kat blog. Ya.. memang pun!

So kali ni aku rasa macam dah ada idea sikit. Blog pun dah bersalin kulit. Harap selalulah update blog ye Incik Hathim. Jangan malas!

Okay bye.. nanti aku update. JANJI!